Vaginoplastia

Category: Vaginoplastia
Published: Tuesday, 18 February 2014
Written by Super User

vagVaginoplastia sau reintinerirea vaginala, este o procedura care de obicei corecteaza problemele date de dilatarea canalului vaginal avand ca scop direct imbunatatirea vietii sexuale, nu si a disfunctiilor sexuale. Aceasta mareste tonusul muschilor vaginali si a tesuturilor inconjuratoare, diminueaza excesul de mucoasa si reduce diametrul canalului vaginal, realizand o mai mare putere de contractie si control si o senzatie mai puternica in timpul actului sexual.

Vaginoplastia se poate realiza si prin utilizarea transferului de grasime proprie (microlipofiling). Aceasta tehnica consta in injectarea de grasime proprie, recoltata de la pacient, dupa o prelucrare speciala si are drept rezultat direct scaderea diametrului canalului vaginal.

Dupa interventia chirurgicala pacinta va putea sa-si reia activitatile curente dupa 4-5 zile si activitatea sexuala dupa 4-6 saptamani.

 

Pentru cresterea excitarii in timpul actului sexual si a intensitatii orgasmului, se recomanda augmentarea (marirea) punctului G, prin injectarea zonei respective cu acid hialuronic, acesta devenind mai proeminent si mai usor excitabil.
Alta solutie pentru femeile care ajung cu greutate la orgasm este clitoroplastia, interventie chirurgicala ce are drept scop obtinerea expunerii si sensibilizarii crescute ale clitorisului.